Смакує теплим і холодним. Як приготувати салат з курячим філе, свіжими овочами та пікантною заправкою за 15 хвилин
Всі інгредієнти в цьому салаті ідеально поєднуються між собою, а заправка додає особливого присмаку.
Салат зі свіжих овочів та курячого філе, підсмаженого на пательні, готується за 15 хвилин і завдяки м’ясу може бути не тільки закускою, а й самостійною стравою.
Як приготувати салат з курячим філе та свіжими овочами
Інгредієнти
Куряче філе — 500 г
Перець болгарський — 200 г
Томати чері - 200 г
Листя салату — 1 пучок
Соус соєвий — 40 г
Олія — 4 ст. л.
Сік лимонний — 2 ст. л.
Гірчиця в зернах — 1 ст. л.
Сіль, перець — за смаком
Приготування
Помийте куряче філе, просушіть на паперовому рушнику та наріжте невеликими пластинами.
Покладіть філе у зручну для маринування ємність. Додайте сіль, перець, соєвий соус та залиште на кілька хвилин.
За цей час порвіть листя салату руками та викладіть в салатницю.
Томати чері розділіть навпіл, покладіть на салат.
Почистіть перець від зерен, наріжте невеликими кубиками та відкладіть в бік.
Підсмажте куряче філе на пательні до рум’яної скоринки та покладіть на окрему тарілку.
Замість філе покладіть у пательню перець та обсмажте протягом 3−4 хвилин.
Викладіть перець на листя салату, а зверху покладіть філе.
Зробіть заправку. Для цього в окремій ємності змішайте лимонний сік, олію та гірчицю.
Полийте салат та, за бажанням посипте кунжутом та кропом.
Смачного!