Смакує теплим і холодним. Як приготувати салат з курячим філе, свіжими овочами та пікантною заправкою за 15 хвилин

15 лютого 2024, 17:11

Всі інгредієнти в цьому салаті ідеально поєднуються між собою, а заправка додає особливого присмаку.

Салат зі свіжих овочів та курячого філе, підсмаженого на пательні, готується за 15 хвилин і завдяки м’ясу може бути не тільки закускою, а й самостійною стравою.

Як приготувати салат з курячим філе та свіжими овочами

Реклама

Інгредієнти

Куряче філе — 500 г

Перець болгарський — 200 г

Томати чері - 200 г

Листя салату — 1 пучок

Соус соєвий — 40 г

Олія — 4 ст. л.

Сік лимонний — 2 ст. л.

Гірчиця в зернах — 1 ст. л.

Сіль, перець — за смаком

Приготування

Помийте куряче філе, просушіть на паперовому рушнику та наріжте невеликими пластинами.

Покладіть філе у зручну для маринування ємність. Додайте сіль, перець, соєвий соус та залиште на кілька хвилин.

За цей час порвіть листя салату руками та викладіть в салатницю.

Томати чері розділіть навпіл, покладіть на салат.

Почистіть перець від зерен, наріжте невеликими кубиками та відкладіть в бік.

Підсмажте куряче філе на пательні до рум’яної скоринки та покладіть на окрему тарілку.

Замість філе покладіть у пательню перець та обсмажте протягом 3−4 хвилин.

Викладіть перець на листя салату, а зверху покладіть філе.

Зробіть заправку. Для цього в окремій ємності змішайте лимонний сік, олію та гірчицю.

Полийте салат та, за бажанням посипте кунжутом та кропом.

Смачного!

Показати ще новини