З дині та персиків. Як приготувати натуральне фруктове морозиво всього з 4 інгредієнтів
Спека диктує свої умови та спонукає нас їсти якомога більше холодних страв, фаворитом серед яких є морозиво.
Приготуйте вдома натуральне фруктове морозиво з дині та персиків. В його простому рецепті лише чотири інгредієнти, два з яких — фрукти. Десерт виходить неймовірно ніжним, смачним та освіжаючим, а це саме те, що необхідно в спеку.
Як приготувати фруктове морозиво з дині та персиків
Інгредієнти
Фрукти для приготування за цим рецептом підбираються у необхідній саме вам кількості, а додаткові інгредієнти за смаком.
- Диня
- Персики
- Сік лимону
- Мед
Приготування
Помийте диню, почисть та наріжте на скибочки.
Персики помийте та витріть насухо паперовим рушником.
Покладіть диню та персики у зручну пласку ємність та поставте в морозильну камеру, щоб вони заморозилися.
Дістаньте повністю заморожені фрукти з морозилки та швидко натріть на великій тертці.
Перемішайте натерті фрукти, додайте мед за смаком та кілька крапель лимонного соку, перекладіть у гарні скляні креманки, за бажанням прикрасьте листям м’яти, та подайте на стіл.
Смачного!