Секрети хліба. Топ-5 доповідей про тісто, які варто почути на форумі Pro Tisto
Ігор Лаврешин — спікер PRO TISTO та пекар-ремісник і дослідник хлібної культури. (Фото: Instagram @pro.tisto)
Вперше в Україні відбудеться форум PRO TISTO 2025. Він об'єднає всіх майстрів тіста у Києві.
9 вересня 2025 року в столичному КВЦ Парковий вперше відбудеться масштабний гастрономічний захід PRO TISTO 2025 — подія, що об'єднає пекарів, піцайоло, кондитерів, рестораторів та аматорів. Метою є створити професійну спільноту, визначити нові стандарти якості та розвивати культуру хліба і випічки в Україні. На PRO TISTO у програмі передбачено:
- 12+ спікерів;
- 20+ партнерів — від фахівців з юридичних питань до виробників обладнання;
- 60+ технологічних карт (надаються учасникам)
- 25+ перевірених рецептур (надаються учасникам)