З м’ясною серединою. Як швидко приготувати фаршировані кабачки в клярі на пательні

26 червня 2024, 15:07

Кабачкові кружальця з м’ясною начинкою у клярі - навіть від назви страви вже хочеться взятися за приготування.

Візьміть головний овоч сезону кабачок, поріжте кружальцями, наповніть улюбленим фаршем, підсмажте і насолодіться неймовірним поєднанням інгредієнтів, завдяки якому ця страва може стати головною навіть на святковому столі.

Реклама

Як приготувати кабачки з м’ясом у клярі

Інгредієнти

Кабачки — 2−3 шт.

Фарш м’ясний (будь-який) — 300 г

Сіль, перець, спеції - за смаком

Для кляру

Борошно — 2 ст. л.

Яйця — 1−2 шт.

Молоко — 2−3 ст. л.

Сіль, перець — за смаком

Приготування

Помийте кабачки. Якщо вони молоді, залиште зі шкіркою та наріжте кружальцями завтовшки 1,5−2 см.

Виріжте серединки. Подрібніть їх та додайте до фаршу.

За бажанням, подрібніть цибулю й також додайте до фаршу.

Перемішайте фарш, відбийте для щільності та наповніть ним серединки кабачків.

У зручній широкій ємності ретельно змішайте всі інгредієнти кляру.

Розігрійте пательню з олією.

Вмочіть кабачки у кляр та підсмажте на середньому вогні з обох боків до готовності.

Не збільшуйте вогонь під час приготування, щоб фарш встиг добре просмажитися.

Смачного!

Показати ще новини