З м’ясною серединою. Як швидко приготувати фаршировані кабачки в клярі на пательні
Кабачкові кружальця з м’ясною начинкою у клярі - навіть від назви страви вже хочеться взятися за приготування.
Візьміть головний овоч сезону кабачок, поріжте кружальцями, наповніть улюбленим фаршем, підсмажте і насолодіться неймовірним поєднанням інгредієнтів, завдяки якому ця страва може стати головною навіть на святковому столі.
Як приготувати кабачки з м’ясом у клярі
Інгредієнти
Кабачки — 2−3 шт.
Фарш м’ясний (будь-який) — 300 г
Сіль, перець, спеції - за смаком
Для кляру
Борошно — 2 ст. л.
Яйця — 1−2 шт.
Молоко — 2−3 ст. л.
Сіль, перець — за смаком
Приготування
Помийте кабачки. Якщо вони молоді, залиште зі шкіркою та наріжте кружальцями завтовшки 1,5−2 см.
Виріжте серединки. Подрібніть їх та додайте до фаршу.
За бажанням, подрібніть цибулю й також додайте до фаршу.
Перемішайте фарш, відбийте для щільності та наповніть ним серединки кабачків.
У зручній широкій ємності ретельно змішайте всі інгредієнти кляру.
Розігрійте пательню з олією.
Вмочіть кабачки у кляр та підсмажте на середньому вогні з обох боків до готовності.
Не збільшуйте вогонь під час приготування, щоб фарш встиг добре просмажитися.
Смачного!