Ніжний, яскравий і дуже простий. Як приготувати гарбузовий суп із куркумою
Гарбузовий суп (ілюстративна фотографія) (Фото: Nadianb/Depositphotos)
Подавайте з насінням, зеленню та краплею олії
Ніжний, яскравий і дуже простий. Ідеальний на обід — легкий, але насичений, смакує та підтримує самопочуття.
Інгредієнти:
- Гарбуз — 300 г;
- Морква — 1 шт.;
- Цибуля — 1 шт.;
- Куркума — ½ ч. л.;
- Сіль — до смаку;
- Оливкова олія — 1−2 ст. л.;
- Вода — 300 мл;
- Гарбузове насіння — 1 ст. л. (для подачі);
- Зелень (петрушка) — за бажанням.
Спосіб приготування:
1. Нарізати овочі.
2. Обсмажити моркву й цибулю з олією, додати куркуму та сіль.
3. Додати гарбуз і воду. Тушкувати до м’якості.
4. Збити блендером до пюреподібної консистенції.
5. Подавати з насінням, зеленню та ще краплею олії.
Зберігайте рецепт і готуйте з любовʼю. Бо їжа — це турбота.
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV
Більше блогів тут