Ніжний, яскравий і дуже простий. Як приготувати гарбузовий суп із куркумою

28 липня, 23:03
Гарбузовий суп (ілюстративна фотографія) (Фото: Nadianb/Depositphotos)

Гарбузовий суп (ілюстративна фотографія) (Фото: Nadianb/Depositphotos)

Подавайте з насінням, зеленню та краплею олії

Ніжний, яскравий і дуже простий. Ідеальний на обід — легкий, але насичений, смакує та підтримує самопочуття.

Інгредієнти:

  • Гарбуз — 300 г;
  • Морква — 1 шт.;
  • Цибуля — 1 шт.;
  • Куркума — ½ ч. л.;
  • Сіль — до смаку;
  • Оливкова олія — 1−2 ст. л.;
  • Вода — 300 мл;
  • Гарбузове насіння — 1 ст. л. (для подачі);
  • Зелень (петрушка) — за бажанням.

Спосіб приготування:

Реклама

1. Нарізати овочі.

2. Обсмажити моркву й цибулю з олією, додати куркуму та сіль.

3. Додати гарбуз і воду. Тушкувати до м’якості.

4. Збити блендером до пюреподібної консистенції.

5. Подавати з насінням, зеленню та ще краплею олії.

Зберігайте рецепт і готуйте з любовʼю. Бо їжа — це турбота.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV

Більше блогів тут

Показати ще новини