Найтонша піца та вайб успішного бізнесу. Мій особистий путівник ресторанами Мілана
Савелій Лібкін: «В Al Garghet елегантна й трохи театральна атмосфера заміського ресторану» (Фото: algarghet.it)
У кожному з цих ресторанів я обідав або вечеряв кілька разів
Усі заклади — без зірок. Не розумію «зіркові» ресторани й ніколи їх не рекомендую. Єдиний справді добрий зірковий ресторан був за життя Бокюза під Ліоном. Після смерті метра його «кастрували», намагаючись покращити.
Усі ресторани приблизно в одній ціновій категорії — від 55 до 80 євро, залежно від вина та апетиту. Виняток — Trippa, де вечеря коштує близько 50 євро, але там навіть скатертин немає. Усі заклади доступні для бронювання за один-два дні до візиту.
La Specialità
35 варіантів найтоншої піци та вайб успішного бізнесу. Увечері черги.
Trattoria del Ciumbia
Сучасна тратторія з міланською класикою у кварталі Брера. Інтер'єр від Dimorestudio з естетикою Мілана 1960−70-х років.
Trippa
Дуже маленька тратторія. Новий погляд на щоденну італійську кухню. Половина гостей — туристи, половина — місцеві.
Al Garghet
Міланська традиційна кухня, елегантна й трохи театральна атмосфера заміського ресторану. Без пінок і крапель.
La Risacca Blu
Олдскульний рибний ресторан з офіціантами за сімдесят, смачним вином і величезним вибором найсвіжішої риби.
Isola dei Sapori
Відмінна пропозиція морепродуктів, офіціанти за сімдесят і статусні гості, що обіймаються з персоналом. Тартари у вишуканому виконанні, без звичних наповнювачів.
10−11 Café у розкішному готелі Portrait родини Ferragamo
Рекомендую замовити Vitello tonnato і Pasta in bianco від Альберто Квадріо. Окрему увагу варто приділити десертам, натхненним вінтажними моделями жіночих туфель від кондитера Джанлуки Фусто. Багато модних італійців, гостей з України та мусульманських країн.
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV
Більше блогів тут