Час експериментів. Як приготувати овочевий тарт
Овочевий тарт (Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo)
Спечіть цей апетитний пиріг, поки сезон овочів у розпалі
Цей овочевий тарт закрутить вам голову. Сезон овочів у розпалі, а значить — час для яскравих, легких і смачних експериментів на кухні!
Основа:
- Борошно — 280 г;
- Вершкове масло — 120 г;
- Сіль — 1 ч. л.;
- Цукор — 1 ч. л.;
- Яйце — 1 шт.;
- Холодна вода — за потреби.
Начинка:
- Морква;
- Кабачок;
- Цукіні;
- Яйця — 2 шт.;
- Вершки — 150 мл;
- Сир твердий — 150 г;
- Сіль, перець;
- Олія;
- Приправи до смаку.
Спосіб приготування:
1. Змішайте борошно, масло, цукор і сіль. Перетріть у крихту. Додайте яйце, замісіть тісто, за потреби додайте трохи холодної води.
2. Загорніть у плівку й залиште в холодильнику на 20 хвилин.
3. Форму застеліть пергаментом, викладіть розкачане тісто, проколіть виделкою.
4. Випікайте основу 15 хвилин при 190 °C.
5. Моркву, кабачок і цукіні наріжте тонкими слайсами. Замаринуйте з олією, сіллю та перцем.
6. Для соусу змішайте вершки, яйця та тертий сир. Викладіть соус на основу.
7. Складіть овочі спіраллю, змастіть олією.
8. Випікайте ще 50 хвилин при 190 °C.
Зберігайте, готуйте, дивуйте.
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV
Більше блогів тут