Час експериментів. Як приготувати овочевий тарт

27 серпня, 23:03
Овочевий тарт (Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo)

Овочевий тарт (Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo)

Спечіть цей апетитний пиріг, поки сезон овочів у розпалі

Цей овочевий тарт закрутить вам голову. Сезон овочів у розпалі, а значить — час для яскравих, легких і смачних експериментів на кухні!

Основа:

  • Борошно — 280 г;
  • Вершкове масло — 120 г;
  • Сіль — 1 ч. л.;
  • Цукор — 1 ч. л.;
  • Яйце — 1 шт.;
  • Холодна вода — за потреби.

Начинка:

Реклама

  • Морква;
  • Кабачок;
  • Цукіні;
  • Яйця — 2 шт.;
  • Вершки — 150 мл;
  • Сир твердий — 150 г;
  • Сіль, перець;
  • Олія;
  • Приправи до смаку.

Спосіб приготування:

1. Змішайте борошно, масло, цукор і сіль. Перетріть у крихту. Додайте яйце, замісіть тісто, за потреби додайте трохи холодної води.

2. Загорніть у плівку й залиште в холодильнику на 20 хвилин.

3. Форму застеліть пергаментом, викладіть розкачане тісто, проколіть виделкою.

4. Випікайте основу 15 хвилин при 190 °C.

5. Моркву, кабачок і цукіні наріжте тонкими слайсами. Замаринуйте з олією, сіллю та перцем.

6. Для соусу змішайте вершки, яйця та тертий сир. Викладіть соус на основу.

7. Складіть овочі спіраллю, змастіть олією.

8. Випікайте ще 50 хвилин при 190 °C.

Зберігайте, готуйте, дивуйте.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV

Більше блогів тут

Показати ще новини