«Більше, ніж бар». Засновник Kyiv Food&Wine Festival анонсував відкриття нового закладу у Києві

12 травня, 10:59
Сергій Клімов анонсував відкриття нового закладу (Фото: facebook/Klimov.Sergiy)

Сергій Клімов анонсував відкриття нового закладу (Фото: facebook/Klimov.Sergiy)

Сергій Клімов, відомий ресторатор, амбасадор українського вина повідомив про відкриття нового винного простору в центрі Києва.

Про це ресторатор повідомив на своїй Facebook-сторінці.

Сергій Клімов

Винний експерт, засновник Kyiv Food&Wine Festival, Brave Wine, винороб, автор книги Нерозказана історія українського виноробства, власник Uwines

За словами Клімова, він орендував приміщення в центрі Києва. Тому дуже скоро українські вина знову матимуть своє особливе місце. «Це буде більше, ніж бар та магазин. Усім, хто любив Like a Local’s, це місце має сподобатися — це та сама локація, але з більшим простором. Побажайте мені удачі, бо відкривати ресторанну справу в такі часи — ще той виклик», — зазначив ресторатор.

Реклама

Він також додав, що питання з назвою нового простору ще відкрите: «За найкращу пропозицію, яка підійде, — з мене ящик класних українських вин! Перша пляшка вина в новому місці — орандж від Fathers Wine з Дублянського — їхня новинка».

Весна у пляшці: як зробити вино з кульбаби

Це одна з найпоетичніших традицій домашнього виноробства. Напій має виразний смак із легкою гіркуватістю, а приготування вина навесні — це ще й нагода оцінити красу природи, зібрати квіти та створити щось справді унікальне. Розповідаємо, як збирати кульбаби, чому їхні властивості такі особливі, і що варто знати перед приготуванням.
Показати ще новини