Дуже просто. Як швидко приготувати надзвичайно смачний повітряний мус лише з двох інгредієнтів
Король солодощів шоколад може перетворитися у надзвичайно смачний мус за допомогою лише одного додаткового інгредієнта.
Для приготування ніжного повітряного мусу вам знадобиться лише два інгредієнти і невелика кількість часу. За допомогою простого рецепта матимете неймовірний десерт, який сподобається дорослим і дітям.
Як приготувати шоколадний мус
Інгредієнти
Шоколад — 150 г
Молоко — 200 мл
Приготування
Дістаньте шоколад та поламайте його на дрібні шматки.
Покладіть шматки шоколаду у невелику каструлю та додайте молоко.
У каструлю більшого об'єму налийте воду та поставте на середній вогонь.
Зробіть водяну баню та постійно помішуючи, щоб не підгорів, розтопіть на ній шоколад.
Отримана маса має бути однорідною.
Трішки остудіть шоколадно-молочну масу та збийте за допомогою блендера.
Після блендера вона повинна вийти повітряною та легкою.
Перелийте отриману масу у форму або розлийте по невеликим формам (склянкам, креманкам).
Поставте мус застигати у холодильник приблизно на дві години.
Дістаньте готовий десерт та прикрасьте перед подачею на стіл на власний смак.
Смачного!