Є в кожній ванній. Простий лайфхак, як ідеально і швидко нарізати будь-які рулети, торти або сосиски
Домашні сосиски в тісті - популярна страва, і для багатьох важливий процес вдосконалення навичок у її приготуванні.
Інтерес до нових смаків і варіацій класичних рецептів, як-от курячі рулетики з карі та зеленим соусом або рулетики з чорізо та м’ятою, не згасає. Однак щоразу, коли з’являються нові методи приготування сосисок у тісті, це викликає захват.
Однією з найбільш дратівливих частин є нарізка сосисок у тісті перед відправленням у духовку. Якщо ніж недостатньо гострий, на кінцях можуть утворюватися сплющені ділянки, і начинка може вивалитися, що порушує не тільки зовнішній вигляд, а й зручність приготування.
Існує простий і ефективний спосіб вирішити цю проблему — використовувати зубну нитку. Цей предмет, який, як передбачається, використовується щодня, допомагає нарізати сосиски в тісті акуратно і рівно, не пошкоджуючи краю. Нитка не притискає тісто, як це може зробити ніж, і дає змогу легко й точно розрізати булочки. Важливо, щоб нитка не містила ароматизаторів, щоб уникнути небажаних смакових добавок.
Цей прийом також добре підходить для інших видів випічки. Зубна нитка давно використовується для нарізання сувоїв з липкими начинками, наприклад, з корицею, а також для рівного нарізування шарів торта, які потім можна акуратно складати.
Сосиски в тісті на Геловін: моторошно і дуже смачно
Не пиріжки, а хмаринки: рецепт м'яких пиріжків з картоплею та сосисками у духовці чи на вогні
Горіхово-яблучний рулет за 10 хвилин