Без духовки. Як швидко приготувати курячі рулетики з соковитою начинкою на Великдень

21 квітня 2024, 02:04

Рулети з курячого філе — страва, яка може прикрасити будь-який святковий стіл.

Рулетики з курячого філе подобаються дорослим і дітям. Швидко приготовані на пательні, вони за смаком одночасно нагадують котлету по-київськи та жульєн і приносять неймовірне кулінарне задоволення.

Реклама

Як приготувати рулетики з курячого філе на пательні

Інгредієнти

Філе куряче — 2 шт.

Сир твердий — 100 г

Печериці - 200 г

Борошно — 100 г

Олія — 100 г

Зелень — 1 пучок

Часник — 2−3 зубчики

Сіль, чорний перець — за смаком

Приготування

Поріжте куряче філе тонкими пластами, як на відбивні.

Накрийте порізане м’ясо харчовою плівкою та обережно, щоб не розірвалися, відбийте.

Подрібніть часник.

Натріть сир на великій тертці.

Поріжте дрібними шматочками печериці та зелень.

Посоліть та поперчіть м’ясо.

На кожен відбитий шматок покладіть подрібнений часник, сир, зелень, печериці.

Сформуйте рулетики. Не забувайте під час закручування загортати м’ясо і з боків, щоб начинка не витікала з них під час приготування.

Скріпіть краї рулетів зубочистками, обваляйте у борошні та підсмажте на заздалегідь прогрітій з олією пательні.

Для того щоб рулетики добре підсмажилися, їх необхідно підсмажувати з кожного боку приблизно три-п'ять хвилин під закритою кришкою.

Зніміть з пательні готові рулети з апетитною золотистою скоринкою, дістаньте з них зубочистки та подайте на стіл.

Смачного!

Показати ще новини