Готуйте як Райан Гослінг. Голлівудський актор поділився секретом приготування відомої страви та вразив соцмережі

28 травня 2024, 16:15

Можливо, ви не звернетеся до такого актора, як Райан Гослінг, щоб отримати кулінарну пораду, але, здається, він талановитий не лише для екрану.

Виявляється, Гослінг також геній на кухні, і в нещодавньому інтерв'ю для реклами свого нового фільму The Fall Guy він ділиться геніальною порадою, яка допоможе вам приготувати найсмачніший домашній хумус.

Реклама

В інтерв'ю з Емілі Блант та iMDb для просування свого нового фільму Гослінг ділиться однією зі своїх «особливих навичок». Після того, як Блант пожартувала про зіркові навички випічки Гослінга (докладніше про це пізніше), актор поділився, що він знає особливий секрет приготування вершкового хумусу. Хитрість? Додайте кубик льоду до інгредієнтів, перш ніж змішувати його, щоб створити більш гладкий кремовий соус.

@imdb *searches for a non-creepy way to say we want to try one of Ryan's muffins* #TheFallGuy #RyanGosling #EmilyBlunt ♬ original sound - IMDb

«У мене був марокканський ресторан, і я дізнався, що якщо під час змішування хумусу додати лід замість води, він стане набагато кремовішим», — пояснює актор.

Марокканський ресторан, який він згадує, — Tagine Beverly Hills, яким він володіє разом із шеф-кухарем Беном Бенамером. У цьому ресторані були помічені такі знаменитості, як Меріл Стріп, Кіану Рівз і Джон Малкович. Чи це вершковий хумус приваблює цих знаменитостей до столу?

Отже, як саме лід робить хумус кремовішим? Зазвичай крижану воду або аквафабу (нутову воду) повільно додають у блендер, щоб створити кремову текстуру. Однак використання кубиків льоду означає, що ви можете пропустити цей крок, оскільки лід допомагає емульгувати нут і затвердіти олію, створюючи жорстку, густу, кремову текстуру.

Крім приготування хумусу Гослінг також визнає, що любить пекти. Тож спробуйте довіритися пораді актора та приготувати наступну порцію хумусу, використавши зірковий лайфхак.

Показати ще новини