З песто і нутовим борошном. Як приготувати кабачкові оладки за рецептом відомого фуд-блогера
Ця проста сезонна страва з кабачків не лише дуже просто готується, а й надзвичайно смакує. Особливо, якщо додати до неї улюблений соус.
Український блогер та просувач традицій Едуард Насиров опублікував покрокову інструкцію приготування легкої вечері з кабачків. Своїми рецептами та порадами блогер ділиться на Patreon. «Вітаю друзі! Поки я лежав у лікарні — мені дали пару „відпусток“ додому на вихідні. Перед тим як повертатися до „рідних“ стін приготував ці оладки для своїх козаків. Результат прийшовся до душі не лише мені, а й усім хто пробував цю просту сезонну страву», — зазначив блогер.
Як приготувати кабачкові оладки з песто і нутовим борошном
Інгредієнти:
- 2 кабачки, натерти, присолити та добре віджати
- 100 г соусу песто
- 2 ст. л грецького йогурту/сметани
- 2 яйця
- 100 г твердого сиру, натерти
- 120−150 г нутового борошна (можете використати інше без глютену)
- 2 ст. л оливкової олії
- Сіль та перець за смаком
- ½ ч. л орегано/базиліку
- Олія для смаження
Спосіб приготування:
1. Все максимально просто — змішати усі інгредієнти для тіста та лишити на 10−15 хвилин, ще раз перемішати та смажити по кілька оладок за раз на розігрітій олії до золотистого кольору.
2. Подавати з улюбленими соусами — цацикі, зі сметаною чи іншими.