Чи кожен може бути фуд-блогером? Розповідає українка з Берліну, яка заробляє до 20 тис. євро на місяць в Instagram

30 грудня 2024, 22:07

Який секрет успішного фуд-блогера, як почати власну справу закордоном та де поїсти у Берліні? На ці та інші запитання в інтерв'ю відповіла блогерка @GastroBerlin Оля Ях, яка має понад 100 тисяч підписників з різних країн.

Іноді так складно обрати заклад, який припаде до душі своїм меню, атмосферою та форматом. Задача стає ще більш невиконанною, коли це інша країна. Власне, знайти вихід допоможе фуд-блогер, який не лише порадить, а й покаже та розкаже про ресторан чи кав’ярню. NV FOOD поспілкувався з Олею Ях з Instagram-каналу GastroBerlin. Вона потрапила в Німеччину, коли їй було 17 років, а нині має успішний акаунт, де розповідає про секретні, нові та головне смачні місця німецької столиці. Тож ми розпитали про секрети її блогу, початок шляху, особливості гастрономії Берліна та життя українки закордоном.

Реклама

Показати ще новини