Замість пластівців та граноли. Як приготувати маленькі французькі тости — солодкий сніданок
Міні тости на сніданок готувати так само просто, як і звичайні класичні грінки. А залиті прохолодним йогуртом та поєднанні із солодким та соковитим вишневим конфітюром ці французькі тости перетворюються на ідеал до кави.
Іноді мініатюрні вироби та страви смакують чомусь краще, ніж великі за розміром. Ба більше, наприклад, французькі тости доволі складно відрізати навіть ножем. Тепер цю проблему вирішено — міні подушечки з грінок чудово смакують на сніданок, і їх зручно їсти. Також це гарний замінник звичайним подушечкам зі сухих сніданків, чи пластівцям з молоком.
Міні французькі тости
Інгредієнти на 4 порції:
- 1 буханець щільного ремісничого батона чи іншого пухкого хліба
- 6 яєць
- 1 склянка нежирного молока (1% або 2%)
- 2 чайні ложки ванілі
- 1 чайна ложка меленої кориці
- Йогурт та конфітюр для подачі
Приготування:
- Наріжте хліб скибочками завтовшки 2 см. У мисці збийте яйця, молоко, ваніль і корицю. Додайте 2 склянки хлібних кубиків і перемішайте, щоб вони просочилися.
- Злегка змастіть маслом антипригарну сковороду. Покладіть шматочки на гарячу сковороду і готуйте до золотистої скоринки, приблизно 5 хвилин. Готові витягніть у миску та залийте бажаною кількістю йогурта. Заправте також вишневим конфітюром чи варенням за бажанням. Насолоджуйтеся!