Шматочок раю. Як приготувати бананово-карамельно горіховий чізкейк на Великдень

27 квітня 2024, 03:07

Щоб здивувати близьку на Паску власною випічкою, спечіть цей ніжний чізкейк. Байдужими не залишаться ні дорослі, ні діти.

Цей бананово-карамельно горіховий чізкейк — істинний шматочок раю. Ця випічка готується менше, ніж 20 хвилин, та смакує просто неймовірно.

Як приготувати бананово-карамельно горіховий чізкейк

Реклама

Інгредієнти:

1 ½ склянки крихт крекеру

1/3 склянки несолоного вершкового масла, розтопленого

¼ склянки цукру

3 (8 унцій) пакети вершкового сиру, розм’якшеного

¾ склянки цукру

3 великих яйця

1 ч.л. ванільного екстракту

2 стиглих банана, пюре

½ склянки смаженого арахісу, подрібненого

¾ склянки карамельного соусу

Нарізані банани, карамельний соус та цілий арахіс для прикраси

Спосіб приготування:

1. Змішайте крихти крекеру, розтоплене вершкове масло та ¼ склянки цукру, щоб утворилася скоринка. Охолодити в холодильнику.

2. Збийте вершковий сир з ¾ склянки цукру до однорідної маси. Додайте яйця по одному, потім ваніль і бананове пюре, перемішайте.

3. Вилийте начинку на корж і посипте зверху подрібненим арахісом. Випікайте при 175 °C протягом 50 хвилин або до повної готовності.

4. Дайте чізкейку охолонути. Полийте чізкейк карамельним соусом.

5. Поставте в холодильник на 4 години або на ніч. Перед подачею прикрасьте нарізаними бананами, додатковим карамельним соусом та цілим арахісом.

Показати ще новини