Шматочок раю. Як приготувати бананово-карамельно горіховий чізкейк на Великдень
Щоб здивувати близьку на Паску власною випічкою, спечіть цей ніжний чізкейк. Байдужими не залишаться ні дорослі, ні діти.
Цей бананово-карамельно горіховий чізкейк — істинний шматочок раю. Ця випічка готується менше, ніж 20 хвилин, та смакує просто неймовірно.
Як приготувати бананово-карамельно горіховий чізкейк
Інгредієнти:
1 ½ склянки крихт крекеру
1/3 склянки несолоного вершкового масла, розтопленого
¼ склянки цукру
3 (8 унцій) пакети вершкового сиру, розм’якшеного
¾ склянки цукру
3 великих яйця
1 ч.л. ванільного екстракту
2 стиглих банана, пюре
½ склянки смаженого арахісу, подрібненого
¾ склянки карамельного соусу
Нарізані банани, карамельний соус та цілий арахіс для прикраси
Спосіб приготування:
1. Змішайте крихти крекеру, розтоплене вершкове масло та ¼ склянки цукру, щоб утворилася скоринка. Охолодити в холодильнику.
2. Збийте вершковий сир з ¾ склянки цукру до однорідної маси. Додайте яйця по одному, потім ваніль і бананове пюре, перемішайте.
3. Вилийте начинку на корж і посипте зверху подрібненим арахісом. Випікайте при 175 °C протягом 50 хвилин або до повної готовності.
4. Дайте чізкейку охолонути. Полийте чізкейк карамельним соусом.
5. Поставте в холодильник на 4 години або на ніч. Перед подачею прикрасьте нарізаними бананами, додатковим карамельним соусом та цілим арахісом.