Ідеально хрусткі. Як приготувати трубочки зі згущеним молоком без вафельниці

7 липня, 23:03
Трубочки зі згущеним молоком (ілюстративна фотографія) (Фото: serezniy/Depositphotos)

Трубочки зі згущеним молоком (ілюстративна фотографія) (Фото: serezniy/Depositphotos)

Смачно і з кавою, і просто так

Цей рецепт — як флешбек у дитинство. Простий, ароматний, ідеально хрусткий.

Інгредієнти:

  • яйця — 3 шт.;
  • цукор — 100 г;
  • борошно — 150 г;
  • вершкове масло — 100 г;
  • варене згущене молоко — 1 банка.

Спосіб приготування:

Реклама

1. Збити яйця з цукром до однорідності.

2. Додати просіяне борошно, перемішати.

3. Влити розтоплене вершкове масло й ще раз ретельно вимішати.

4. Смажити на сухій сковорідці — як млинці.

5. Гарячі заготовки згорнути в трубочки, поки не охололи.

6. Начинити згущеним молоком і, за бажанням, — прикрасити.

Готово. Хрусткі, ніжні, солодкі — саме те, чого хочеться до кави або просто так. Зберігайте рецепт, якщо любите згущене так само, як люблю його я!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV

Більше блогів тут

Показати ще новини