Ідеально хрусткі. Як приготувати трубочки зі згущеним молоком без вафельниці
Трубочки зі згущеним молоком (ілюстративна фотографія) (Фото: serezniy/Depositphotos)
Смачно і з кавою, і просто так
Цей рецепт — як флешбек у дитинство. Простий, ароматний, ідеально хрусткий.
Інгредієнти:
- яйця — 3 шт.;
- цукор — 100 г;
- борошно — 150 г;
- вершкове масло — 100 г;
- варене згущене молоко — 1 банка.
Спосіб приготування:
1. Збити яйця з цукром до однорідності.
2. Додати просіяне борошно, перемішати.
3. Влити розтоплене вершкове масло й ще раз ретельно вимішати.
4. Смажити на сухій сковорідці — як млинці.
5. Гарячі заготовки згорнути в трубочки, поки не охололи.
6. Начинити згущеним молоком і, за бажанням, — прикрасити.
Готово. Хрусткі, ніжні, солодкі — саме те, чого хочеться до кави або просто так. Зберігайте рецепт, якщо любите згущене так само, як люблю його я!
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV
Більше блогів тут