Смак дитинства. Як приготувати сирну паску зі згущеним молоком
Сирна паска (ілюстративна фотографія) (Фото: g_ivanna.ukr.net/Depositphotos)
Ви отримаєте ідеальну паску: щільну, вологу, з насиченим смаком
Є рецепти, які не варто змінювати. Бо це — традиція. Справжня українська сирна паска, як колись готували мами та бабусі: з ніжним сиром, цукатами й теплом у кожному шматочку. А варене згущене молоко додає їй ту саму вершкову текстуру й знайомий смак дитинства.
Інгредієнти:
- Сир кисломолочний 9% — 500 г;
- Сметана жирна — 140 г;
- Масло вершкове м’яке — 50 г;
- Варене згущене молоко — 250 г;
- Цукати та родзинки — 150 г.
Спосіб приготування:
1. Перебийте всі інгредієнти блендером до однорідної, ніжної маси.
2. Підготуйте форму — сито, вистелене марлею або бинтом.
3. Викладіть сирну масу, накрийте краями тканини й залиште в холодильнику на ніч.
4. За цей час стече зайва волога — і ви отримаєте ідеальну паску: щільну, вологу, з насиченим смаком.
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV
Більше блогів тут