Смак дитинства. Як приготувати сирну паску зі згущеним молоком

18 квітня, 23:03
Сирна паска (ілюстративна фотографія) (Фото: g_ivanna.ukr.net/Depositphotos)

Сирна паска (ілюстративна фотографія) (Фото: g_ivanna.ukr.net/Depositphotos)

Ви отримаєте ідеальну паску: щільну, вологу, з насиченим смаком

Є рецепти, які не варто змінювати. Бо це — традиція. Справжня українська сирна паска, як колись готували мами та бабусі: з ніжним сиром, цукатами й теплом у кожному шматочку. А варене згущене молоко додає їй ту саму вершкову текстуру й знайомий смак дитинства.

Реклама

Інгредієнти:

  • Сир кисломолочний 9% — 500 г;
  • Сметана жирна — 140 г;
  • Масло вершкове м’яке — 50 г;
  • Варене згущене молоко — 250 г;
  • Цукати та родзинки — 150 г.

Спосіб приготування:

1. Перебийте всі інгредієнти блендером до однорідної, ніжної маси.

2. Підготуйте форму — сито, вистелене марлею або бинтом.

3. Викладіть сирну масу, накрийте краями тканини й залиште в холодильнику на ніч.

4. За цей час стече зайва волога — і ви отримаєте ідеальну паску: щільну, вологу, з насиченим смаком.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV

Більше блогів тут

Показати ще новини