Без розкочування тіста та духовки. Як за лічені хвилини приготувати ліниві пиріжки з м’ясом

13 травня 2024, 13:14

Гарячі смачні та ситні пиріжки — один з найпопулярніших перекусів на приготування якого не обов’язково витрачати багато часу.

Ліниві пиріжки з м’ясним фаршем — ідеальна страва для тих, у кого обмаль часу на приготування бажаних страв. Вдалий рецепт дозволяє приготувати їх за лічені хвилини без розкочування тіста та духовки.

Реклама

Як приготувати ліниві пиріжки з м’ясом на пательні

Інгредієнти

М’ясний фарш — 300 г

Цибуля ріпчаста — ½ частини

Цибуля зелена — 100 г

Яйця — 1 шт.

Сіль, перець — дрібка

Борошно — 4−5 ст. л.

Олія — 2 ст. л.

Приготування

Візьміть зручну глибоку ємність та покладіть до неї фарш.

Дрібно поріжте цибулю — зелену та ріпчасту, та додайте до фаршу.

Додайте яйце, сіль, перець і ретельно перемішайте.

Розігрійте пательню з олією на середньому вогні.

За допомогою ложки сформуйте пиріжки, як оладки, викладіть на пательню та обсмажте з обох боків до появи золотистої скоринки.

Готові пиріжки викладіть на тарілку. Якщо бажаєте позбутися залишків олії, покладіть їх на паперові рушники, олія залишиться на них.

Смачного!

Показати ще новини