Рецепт від шефа. Як приготувати ідеальний бекон зі свинної підчеревини

3 червня 2024, 05:53

Ця підчеревина, приправлена, копчена і нарізана, як грудинка нікого не залишить байдужим. Ви обов’язково захочете приготувати її повторно.

Якщо ви полюбляєте домашні копченості, то обов’язково скористайтесь рецептом від гірничого майстра зі США Дейна Вівера. Він ділиться основною стравою свого меню (і улюбленим рецептом до Дня батька) — своєю відзначеною нагородами грудинкою з беконом.

Реклама

Як приготувати копчену підчеревину

Інгредієнти:

1 свиняча грудинка без шкіри

1 склянка чорного перцю

¼ склянки кошерної солі

2 ст. л. приправної солі

Спосіб приготування:

1. Підготуйте коптильню до температури 275 градусів. Для цього рецепта найкраще використовувати дубові дрова, хоч горіхові також будуть гарним вибором.

2. Розріжте свинячу грудинку на чотири частини. Обріжте їх якомога рівномірніше, видаляючи занадто високі або занадто тонкі хребти. Це дозволить вам рівномірно приготувати білок.

3. Рівномірно натріть грудинку сіллю та перцем.

4. Покладіть свинячу грудинку жиром догори в коптильню. Збризкуйте тільки в тому випадку, якщо свиняча грудинка виглядає сухою. Не більше двох-трьох разів під час приготування. Можна використовувати оцет, розведений з невеликою кількістю води, але вода також добре підходить.

5. Коптимо свинячу грудинку до тих пір, поки вона не стане м’якою. Це буде досягнуто при внутрішній температурі від 200 до 210 градусів, коли ви не відчуєте жодного опору за допомогою термометра з функцією миттєвого зчитування.

6. Вийміть свинячу грудинку з коптильні і дайте їй значно охолонути. Це допоможе вам нарізати ніжний жир. Бажано використовувати зубчастий або дуже гострий ніж.

Показати ще новини