До барбекю і не тільки. Рецепт фруктової сальси від «персикової королеви» США

5 серпня 2024, 19:07

Цей неперевершений соус з персика ідеально смакуватиме з барбекю, тако чи як начинка до авокадо. Закуска чудово зберігається у холодильнику, тому насолоджуватися нею можна тривалий час.

Вже понад століття в американському Брігхем-Сіті відзначають Персикові дні. Саме тоді місцева громада збирається разом, щоб відсвяткувати щедрий врожай персиків та інших фруктів. Фестиваль пропонує широкий спектр заходів і розваг для дорослих і дітей. Напередодні свята у Брігхем-Сіті «персикова королева» Піксі Мерклі поділилася смачним рецептом фруктової сальси.

Реклама


Сальса зі свіжих персиків: рецепт

Інгредієнти:

1 склянка свіжих стиглих персиків, нарізаних

¾ склянки свіжих помідорів, нарізаних

½ склянки солодкої червоної цибулі, нарізаної

1 ч. л. свіжого часнику, подрібненого

1 зелена цибулина, тонко нарізана

2 ч. л. свіжої кінзи, подрібненої

1 ст. л. оливкової олії

2 ст. л. соку лайма

1−2 ч. л. цукру

Спосіб приготування:

1. Змішайте персики, помідори, червону цибулю, часник, зелену цибулю та кінзу. Відставити в сторону.

2. В окремій мисці збийте оливкову олію, сік лайма та цукор до повного розчинення.

3. Полийте персикову суміш і обережно перемішайте, щоб вона з'єдналася.

4. Охолодіть і зберігайте в закритому контейнері в холодильнику.

Показати ще новини