Як у ресторані. Рецепт «найсмачнішої курки у світі» набрав понад 10 млн переглядів — він простий і вартий повторення

30 серпня 2024, 14:52

Цей рецепт «найсмачнішої в світі» курки з «ресторанними порадами» та незвичайною технікою приготування став вірусним у соцмережах.

Потенційний шеф-кухар викликав ажіотаж на платформі X, поділившись ресторанним трюком для приготування «найсмачнішої курки в світі». Доктор Нді Мувенда опублікував відео, де демонструє свою кулінарну майстерність, яке швидко набрало 10 мільйонів переглядів за 24 години. Кулінарний фурор почався з того, що він встромив десятки зубочисток у сиру курку, перш ніж занурити її в сковороду з рослинною олією до половини.

Реклама

«Далі смажте по одній хвилині з кожного боку», — наголосив він. Коли зубочистки вийшли, доктор Мувенда порадив: «Додайте дві столові ложки білого оцту, одну чайну ложку солі і змастіть цією сумішшю всю курку». Потім він змішав 50 мл соєвого соусу з чайною ложкою пластівців чилі, орегано, часникового порошку та солодкої паприки і змастив цією сумішшю курку", — продовжує автор відео.

На завершення доктор Мувенда запропонував додати 200 г помідорів черрі, одну цибулину, нарізану соломкою, кабачок, також нарізаний соломкою, а також зелений і червоний перець, нарізаний кубиками. Він приправив усе чайними ложками солі, чорного перцю та солодкої паприки, щоб створити справжнє свято. Завершуючи свій кулінарний урок, автор відео додав: «Додайте одну чайну ложку дрібних трав та щедру порцію оливкової олії, поставте в попередньо розігріту до 175С духовку і запікайте протягом однієї години».

Після того, як він поділився своїм унікальним рецептом курки, спільнота Х розділилася в думках. Один захоплений користувач вигукнув: «Я не можу дочекатися, щоб спробувати це і зробити свій власний твіст». Інший висловив деякі сумніви, додавши: «Я не розумію, навіщо смажити у фритюрі по одній хвилині з кожного боку, коли крижень майже не прореагував», але визнав: «Але все інше виглядає досить добре, особливо соус».

Показати ще новини