Від американської бабусі. Як приготувати салат з моркви: вишукано і бюджетно

31 травня 2024, 09:54

Цей простий, апетитний і дуже смачний салат чудово пасуватиме до страв з гриля чи будь-яких гарнірів. Готується швидко з недорогих інгредієнтів.

Цей морквяний салат за рецептом Allrecipes готується швидко і просто з мінімальною кількістю інгредієнтів. «Моя бабуся готувала його постійно, і я його обожнював. Тепер я готую його в її честь, і він майже такий самий смачний», — йдеться у виданні.

Реклама

Як приготувати морквяний салат

Інгредієнти:

500 г подрібненої моркви

1 ¼ склянки родзинок

2−3 ст. л. майонезу або за смаком

1 ч. л. лимонного соку

¼ ч. л. солі

Спосіб приготування:

1. Зберіть всі інгредієнти.

2. Змішайте подрібнену моркву та родзинки у великій сервірувальній мисці.

3. У невеликій мисці збийте майонез, лимонний сік і сіль до однорідної маси.

4. Полийте морквяну суміш; перемішайте, поки морква та родзинки не будуть повністю покриті. Поставте в холодильник до повного охолодження, принаймні на 30 хвилин.

Показати ще новини