Від американської бабусі. Як приготувати салат з моркви: вишукано і бюджетно
Цей простий, апетитний і дуже смачний салат чудово пасуватиме до страв з гриля чи будь-яких гарнірів. Готується швидко з недорогих інгредієнтів.
Цей морквяний салат за рецептом Allrecipes готується швидко і просто з мінімальною кількістю інгредієнтів. «Моя бабуся готувала його постійно, і я його обожнював. Тепер я готую його в її честь, і він майже такий самий смачний», — йдеться у виданні.
Як приготувати морквяний салат
Інгредієнти:
500 г подрібненої моркви
1 ¼ склянки родзинок
2−3 ст. л. майонезу або за смаком
1 ч. л. лимонного соку
¼ ч. л. солі
Спосіб приготування:
1. Зберіть всі інгредієнти.
2. Змішайте подрібнену моркву та родзинки у великій сервірувальній мисці.
3. У невеликій мисці збийте майонез, лимонний сік і сіль до однорідної маси.
4. Полийте морквяну суміш; перемішайте, поки морква та родзинки не будуть повністю покриті. Поставте в холодильник до повного охолодження, принаймні на 30 хвилин.