Східні солодощі без випікання. Як приготувати вдома неймовірно ніжну халву з цукрової пудри та горіхів
Відчуйте смак неймовірних східних солодощів на власній кухні, завдяки простому рецепту халви з цукрової пудри.
Для приготування халви потрібно небагато часу і невеликий список продуктів. Східні солодощі робляться без випікання та спеціальних форм. Вам знадобляться звичайні продукти та бажання приготувати до кави незвичайне частування.
Як приготувати домашню халву
Інгредієнти
Цукрова пудра — 100 г
Борошно — 200 г
Масло вершкове — 250 г
Цукор — 2 ст. л.
Горіхи — за смаком
Приготування
Поставте пательню на середній вогонь і розтопіть у ній масло.
Поступово, помішуючи, додайте в пательню борошно.
Через 5−6 хвилин суміш має стати світло-бежевого кольору. Це має бути сигналом для того, щоб перекласти її зручної ємності.
Остудіть суміш те перетріть її руками поступово додаючи цукрову пудру.
Коли суміш стане схожою на пасту, додайте цукор та перемішайте протягом 5 хвилин.
Розділіть готову суміш на рівні шматочки та сформуйте ласощі бажаної форми.
Розкладіть халву на блюді та посипте подрібненими горіхами.
Якщо час дозволяє, поставте частування перед подачею на стіл на 30 хвилин у холодильник.
Смачного!