Корисний лайфхак. Єдиний спосіб помити яблука, щоб вони були дійсно чистими

Їжа

31 жовтня, 06:04

Мити яблука необхідно, але ви повинні правильно розрахувати час миття, щоб фрукти залишилися твердими.

Є багато смачних рецептів з яблук, які можна спробувати, але ніщо не має такого смаку, як свіже, хрустке яблуко саме по собі. Кожен укус дозволяє насолоджуватися терпкою та хрусткою текстурою. Але перш ніж відправитися у фруктовий сад і насолодитися яблуком, щойно зірваним з дерева, як ніколи важливо переконатися, що ваші яблука вимиті.

Усі продукти слід мити перед нарізанням або споживанням, і яблука не є винятком. І мити яблука дуже легко. Їх потрібно промити під холодною проточною водою протягом приблизно 10 секунд перед тим, як їх їсти. Але варто зазначити, що вода прискорює процес старіння яблук, оскільки вода вбирається через шкірку. Тож зачекайте, поки ви будете готові їсти яблука, щоб помити їх.

Як зберігати яблука

Щоб збільшити термін зберігання ваших яблук, важливе також правильно це робити. Ці фрукти найкраще зберігаються в ящику для свіжих продуктів у холодильнику без будь-яких інших фруктів чи овочів у тому самому ящику. Вони можуть лежати приблизно шість тижнів.

Чи потрібний спеціальний миючий засіб чи приладдя?

Щоб очистити яблука, не потрібно спеціального засобу для миття. Щітка для продуктів може допомогти видалити будь-що з яблук, якщо ви відчуваєте, що вам потрібно зробити більше, ніж мити їх під холодною проточною водою. Нагнітання страху змушує людей відчувати, що використання однієї води недостатньо для очищення продуктів. Соціальні медіа часто відіграють роль у поширенні невірної інформації, яка викликає страх і зазвичай намагається змусити людей купити непотрібний продукт.

Як замочити яблука, щоб видалити пестициди?

Вода сама по собі повинна впоратися, але ті, хто хоче пройти зайву милю, можуть використовувати харчову соду. Ви можете змішати чайну ложку з двома склянками води та занурити яблука приблизно на 10 секунд, щоб видалити пестициди, але зазвичай вода та щітка для продуктів прекрасно роблять цю роботу.

Яблучна шарлотка до чаю: хіт цієї осені

Цей пиріг стане справжньою знахідкою до приходу гостей: смачний, ароматний, ситний і простий у приготуванні.

Перейти до рецепту

Запечена курка з яблуком, фенхелем і карамелізованою цибулею

Ця ароматна насичена страва з курятини та овочів — ідеальний супутник осінніх вечорів. Гармонійний смак і тепло запеченої курки подарують гарний настрій навіть у найхолодніший день.

Перейти до рецепту

Невидимий яблучний пиріг — легкий французький десерт до чаю

Ароматний, ніжний і водночас дуже простий у приготуванні — саме таким виходить цей французький яблучний пиріг.

Перейти до рецепту

Інші новини

Всі новини