Всього за пів хвилини. Як з трьох інгредієнтів приготувати ідеальну глазур для пасок, яка не буде липнути та тріскатися

30 квітня 2024, 18:41

Вдалий рецепт глазурі дозволяє надзвичайно швидко приготувати її та якісно прикрасити паски.

Просте, на перший погляд, приготування глазурі для багатьох перетворюється у суцільні муки, коли вона не засихає, липне до рук або тріскається після засихання. Вдалий рецепт дозволяє уникнути всіх цих негараздів під час приготування та прикрашання. Скористуйтеся ним та насолоджуйтеся неймовірним результатом.

Реклама

Як швидко приготувати якісну глазур для пасок на Великдень

Інгредієнти

Молоко згущене — 3−4 ст. л.

Молоко сухе — 2 ст. л.

Сік лимонний — 1 ч. л.

Приготування

Під час приготування глазурі за цим рецептом не знадобиться блендер чи віночок, також не важливо в якому порядку будуть змішуватися інгредієнти.

Візьміть зручну глибоку ємність та змішайте у ній всі інгредієнти. Якщо маса, яка вийшла здається вам занадто рідкою, поступово додайте сухе молоко. Якщо глазур вийшла надто густа, розведіть її невеликою додатковою порцією згущеного молока.

Впевніться, що паски охолонули та за допомогою силіконової лопатки нанесіть на них глазур.

Через під хвилини вона застигне та стане справжньою прикрасою ваших святкових виробів.

Показати ще новини