Оригінальна закуска. Як приготувати дуже смачні яйця в соусі тартар

11 квітня 2024, 15:02

Цей рецепт — дуже простий та зрозумілий. Приготувати за ним зможуть навіть ті, хто не має кулінарних навичок.

Варені яйця в соусі тартар — ідеальне доповнення до великоднього столу. Легкість приготування, прості інгредієнти та смак — це те, що робить такий рецепт універсальним.

Реклама

Інгредієнти

  • яйця — 6 шт
  • мариновані огірки — 200 г
  • мариновані печериці - 170 г
  • цибуля шалот/червона — 1 шт
  • грецький йогурт — 400 г
  • майонез — 4 ст.л.
  • гірчиця — 1 ст.л.
  • сіль, перець — за смаком
  • свіжа зелена цибуля

Спосіб приготування

  1. Яйця відварити вкруту та повністю охолодити.
  2. В миску викласти дрібно порізані огірки, печериці, цибулю.
  3. Додати йогурт, майонез, гірчицю, спеції та перемішати до однорідності.
  4. Перекласти соус у форму, зверху викласти половинки відварених яєць та посипати дрібно посіченою зеленою цибулькою.
  5. Можна подавати до столу.

Редактор: Діана Шароді
Показати ще новини