Оригінальна закуска. Як приготувати дуже смачні яйця в соусі тартар
Цей рецепт — дуже простий та зрозумілий. Приготувати за ним зможуть навіть ті, хто не має кулінарних навичок.
Варені яйця в соусі тартар — ідеальне доповнення до великоднього столу. Легкість приготування, прості інгредієнти та смак — це те, що робить такий рецепт універсальним.
Інгредієнти
- яйця — 6 шт
- мариновані огірки — 200 г
- мариновані печериці - 170 г
- цибуля шалот/червона — 1 шт
- грецький йогурт — 400 г
- майонез — 4 ст.л.
- гірчиця — 1 ст.л.
- сіль, перець — за смаком
- свіжа зелена цибуля
Спосіб приготування
- Яйця відварити вкруту та повністю охолодити.
- В миску викласти дрібно порізані огірки, печериці, цибулю.
- Додати йогурт, майонез, гірчицю, спеції та перемішати до однорідності.
- Перекласти соус у форму, зверху викласти половинки відварених яєць та посипати дрібно посіченою зеленою цибулькою.
- Можна подавати до столу.