Дотримується здорового харчування. Два продукти, які Кейт Міддлтон обов’язково з'їдає на сніданок, і снеки для перекусу

Їжа

21 березня, 14:41

Королівська сім'я давно славиться увагою до здоров’я і прагненням до активного способу життя. Регулярні фізичні навантаження, збалансоване харчування і турбота про самопочуття — невід'ємна частина їхньої повсякденної рутини.

Покійна королева віддавала перевагу простій, але поживній їжі - на її столі частіше можна було побачити свіжі фрукти та овочі, ніж страви з важкими соусами, пише Журнал OK!

Зараз естафету здорового способу життя продовжує принцеса Уельська. Кейт Міддлтон давно ділиться своїм захопленням так званими суперфудами — від зелених смузі до авокадо, — але в її раціоні є й інші корисні продукти, які вона регулярно включає до свого меню.

Так, наприклад, на сніданок принцеса часто вибирає шпинат і капусту кейл — овочі, багаті білком і вітамінами. Ці два продукти допомагають їй підтримувати рівень енергії та загальне самопочуття. Кейт неодноразово наголошувала на важливості активного способу життя не лише для фізичного здоров’я, а й для психоемоційного стану — і своїм прикладом показує, як це працює.

Шпинат цінується за здатність стабілізувати рівень цукру в крові, покращувати стан кісток і насичувати організм залізом, білком і важливими мікроелементами. Кейл, своєю чергою, містить високі дози вітамінів A і C, що допомагає підтримувати імунітет, зберігати здоров’я очей і піклуватися про стан шкіри.

Проте збалансоване харчування для Кейт — це не лише про сніданок. Протягом дня вона обирає корисні перекуси, які підтримують її енергію та здоров’я. На відміну від інших членів сім'ї, які не проти побалувати себе солодким (за словами колишніх працівників палацу, покійна королева обожнювала шоколадне печиво, а принц Вільям успадкував від неї любов до всього шоколадного), Кейт віддає перевагу більш легким закускам.

Серед її улюблених — ягоди годжі, відомі своїми імуномодулювальними властивостями, а також звичайний попкорн, але в натуральному вигляді - без цукру і зайвих добавок. Такий перекус допомагає зберегти відчуття ситості і при цьому не перевантажує організм зайвими калоріями.

Берек зі шпинатом: рецепт сирного пирога з філо

Цей улюблений рецепт завиванця користується популярністю на Балканах, у Європі та на Близькому Сході. Тонкі шари хрусткого тіста філо або юфка огортають солоний сир та землистий шпинат. Це чудове поєднання текстури, аромату та смаку.

Перейти до рецепту

Зелений і свіжий : рецепт салату зі шпинату та артишоків з вінегретом і пармезаном

Цей салат можна подавати одразу або ж розділити на невеликі контейнери з кришками, щоб вистачило на цілий тиждень смачних обідів.

Перейти до рецепту

Суп з куркою та капустою: для заспокоєння та затишку

Це легка та поживна перша страва, що ідеально підходить для прохолодної пори року. Завдяки доступності інгредієнтів, готується дуже швидко і має приємний смак через поєднання ніжного курячого м'яса та капусти.

Перейти до рецепту

Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. NV не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. NV також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.

Інші новини

Всі новини