alt
Спецпроект
6 карток

Разом з Portmone.com пояснюємо, як інтегрувати Google Pay на свій сайт

12 березня 2019, 17:42

1

Що сталося?

Найбільший сервіс онлайн-платежів України – компанія portmone.com, реалізував прийом платежів через Google Pay для онлайн-бізнесу. До цього моменту інноваційний метод оплат був представлений провідними банками країни та фокусувався на оффлайн-платежах.

2

Google Pay – це ж платіжна система?

Ні! Google tm Pay – це платіжний гаманець від компанії Google. Користувач сервісу може зберегти реквізити своєї банківської картки в гаманці й використовувати їх для миттєвої оплати під час покупки. При цьому безпеку таких платежів гарантовано Google.

3

А навіщо мені Google Pay?

На поточний момент Google Pay налічує понад 24 мільйони активних користувачів і ця кількість постійно росте. Потенційні покупці вважають за краще здійснювати покупки там, де зручніше, безпечніше та інноваційніше. Крім того, оплата в один клік за допомогою Google Pay знижує відсоток неоплачених покупок, оскільки у клієнта немає часу на зміну рішення.

4

І мені не потрібен банк для підключення онлайн-платежів?

Portmone.com – це не банк. Щоб почати використовувати платіжні рішення сервісу, досить створити особистий кабінет і укласти договір. Все відбувається в дистанційному режимі.

Якщо ви власник онлайн-бізнесу або просто не маєте можливості підключити POS-термінал, Portmone.com надає ряд альтернатив, наприклад, прийом оплат за допомогою e-mail або SMS.

5

Добре, а як додати Google Pay через Portmone.com?

Підприємці, які використовують рішення Portmone.com, тепер можуть інтегрувати Google Pay на свій сайт або в мобільний застосунок через платіжну сторінку Portmone.com. Також можливий варіант прямої інтеграції з платформою Google. Серед інших доступних методів оплат представлені Visa, Mastercard, Masterpass, Visa Checkout.

6

Як підключити Portmone.com?

Все про підключення онлайн-оплат і можливі альтернативи можна дізнатися на сайті Portmone.com для бізнесу.

Радіо NV