«Наполеон» на закуску. Як приготувати улюблений торт з яйцями, сиром і рибними консервами

Їжа

6 серпня 2024, 09:46

Торт Наполеон — один з найулюбленіших десертів багатьох, який за допомогою вдалого рецепта можна перетворити на закуску.

Приготуйте Наполеон на закуску. З рибними консервами, яйцями та сиром, він неймовірно смакує, як самостійна страва та вдало поєднується майже з усіма гарнірами.

Як приготувати торт Наполеон на закуску

Інгредієнти

Рибні консерви в олії (горбуша, тунець, сайра) — 1 шт.

Готові коржі для торта «Наполеон» — 5 шт.

Яйця — 4 шт.

Сир твердий — 100 г

Сир плавлений (рідкий) — 1 баночка

Морква — 1 шт.

Цибуля — 1 шт.

Майонез, сіль, перець — за смаком

Олія для підсмажування овочів

Приготування

Відкрийте консерви та розімніть рибу виделкою.

Зваріть круто яйця, охолодіть, розділіть на жовтки та білки й окремо потріть їх на тертці.

Також натріть на тертці сир.

Почистіть моркву та натріть на великій тертці.

Почищену цибулю наріжте дрібними кубиками.

Спасеруйте моркву та цибулю на пательні з невеликою кількістю олії.

Візьміть перший корж, змажте майонезом та викладіть рибу.

Покладіть зверху другий корж. На нього викладіть підсмажену моркву з цибулею. Додайте сіль та перець.

Третій корж змастіть майонезом та посипте білками.

Четвертий корж змажте майонезом та посипте твердим сиром.

П’ятий верхній корж змастіть плавленим сиром (також ним можна змазати бокові частини торта) та посипте жовтками.

Поставте промазаний Наполеон у прохолодне місце на ніч. За цей час його коржі добре просочаться та вирівняються.

Смачного!

Інші новини

Всі новини