Разом з інклюзивною пекарнею. Євген Клопотенко пече паски, які можна «підвісити», і ділиться рецептом

Їжа

26 квітня 2024, 21:33

Українці об'єднуються, щоб подарувати тепло Великодня тим, хто цього потребує. У складні часи війни, коли Україна бореться за своє існування, важливо не лише згуртуватися, але й проявити щиру турботу про тих, хто найбільше її потребує.

Саме цій об'єднуючій та благодійній меті слугує проєкт Поділися теплом Великодня, ініційований шеф-кухарем Євгеном Клопотенком та інклюзивною пекарнею Good Bread.

Суть проєкту полягає у випіканні пасок за рецептом Євгена Клопотенка, а також «підвішуванні» цих пасок на благодійність. Волонтери потім забирають «підвішені» паски та доставляють їх людям, які живуть під щоденними обстрілами на прифронтових територіях.

Кожна паска, подарована зі щирим серцем, може зігріти душу, подарувати відчуття єднання та надії, а також стати символом підтримки українців у ці складні часи.

Фото: Пресслужба

Як приготувати паску за спеціальним рецептом

Інгредієнти

На приблизно 5 пасок вагою 350 г кожна

    • Борошно в/г — 750−800 г
    • Свіжі пресовані дріжджі Духмяна Хата — 50 г
    • Сіль — 12 г (2 ч.л)
    • Цукор — 200 г
    • Масло — 180 г
    • Родзинки — 190 г
    • Вода — 340 г
    • Куркума — 3 г
    • Глазур шоколадна — 50 г

Повний рецепт та вся інформація про проєкт за посиланням

Інші новини

Всі новини