З цибулею та гострим перцем. Як приготувати запашну пікантну закуску з оселедця

Їжа

15 серпня 2024, 12:03

Смачний сам по собі оселедець стає ще смачнішим, якщо поєднати його з кількома інгредієнтами та дати настоятися.

Закуска з оселедця — мрія всіх прихильників цієї риби. Для того щоб її приготувати достатньо поєднати лише кілька інгредієнтів, які є на кожній кухні. Завдяки їх вдалому поєднанню оселедець виходить неймовірно смачним та ідеально смакує з великою кількістю гарнірів і просто з улюбленим хлібом.

Як приготувати закуску з оселедця, цибулі та гострого перцю

Інгредієнти

Оселедець (малосольний) — 1 шт.

Оливкова олія — 100 мл

Цибуля (бажано червона) — ½ шт.

Цибуля зелена — 2 ст. л.

Перець гострий — 1 шт.

Лавровий лист — 1 шт.

Перець запашний (горошок) — 2 шт.

Перець чорний — 1/3 ч. л.

Коріандр (насіння) — ½ ч. л.

Сік лимона — 1 ч. л.

Сіль — дрібка

Приготування

Звільніть оселедець від шкірки та наріжте кубиками середнього розміру. Якщо маєте філе, одразу наріжте.

Почистіть цибуля та поріжте дрібними кубиками. Подрібніть зелену цибулю.

Помийте перець та наріжте напівкільцями або дрібними кубиками.

Візьміть суху чисту скляну банку та складіть у неї шарами оселедець, цибулю, перець, спеції.

В процесі складання змащуйте кожен шар олією.

Наприкінці додайте сік лимону, таким чином він додасть приємну кислинку рибі.

Герметично закрийте банку та поставте в холодильник.

Вже через 4 години оселедець матиме неймовірний смак, але найкращим він стане, якщо залишити закуску в холодильнику на ніч.

Смачного!

Інші новини

Всі новини