











Зберігайте добірку пирогів на будь-який настрій. Коли хочеться творити й проявляти майстерність - оберіть “геометричний” тарт з ревенем або неймовірно повітряний меренговий рулет з полуницею. На пікнік чи на обід - кіш, кримськотатарський кубете або рідний яворівський пиріг. Німецький пиріг-”яєшня” з абрикосами підійде до вишуканого чаювання, як і медово-апельсиновий мароканський пиріг Катерини Кухар чи бісквітний торт з полуницею від Євгена Клопотенка. Ну і найулюбленіша категорія: замісила з того, що мала, і миттю в духовку. В категорії швидких шедеврів на щодень - галицький ябчаник, французькі галети, клафуті, макові коврижки та пирідки, як у бабусі. Готуйте, пригощайте, насолоджуйтесь.
















































