Без розкочування тіста та духовки. Як за лічені хвилини приготувати ліниві пиріжки з м’ясом
Їжа13 травня 2024, 13:14
Ліниві пиріжки з м’ясним фаршем — ідеальна страва для тих, у кого обмаль часу на приготування бажаних страв. Вдалий рецепт дозволяє приготувати їх за лічені хвилини без розкочування тіста та духовки.
Як приготувати ліниві пиріжки з м’ясом на пательні
Інгредієнти
М’ясний фарш — 300 г
Цибуля ріпчаста — ½ частини
Цибуля зелена — 100 г
Яйця — 1 шт.
Сіль, перець — дрібка
Борошно — 4−5 ст. л.
Олія — 2 ст. л.
Приготування
Візьміть зручну глибоку ємність та покладіть до неї фарш.
Дрібно поріжте цибулю — зелену та ріпчасту, та додайте до фаршу.
Додайте яйце, сіль, перець і ретельно перемішайте.
Розігрійте пательню з олією на середньому вогні.
За допомогою ложки сформуйте пиріжки, як оладки, викладіть на пательню та обсмажте з обох боків до появи золотистої скоринки.
Готові пиріжки викладіть на тарілку. Якщо бажаєте позбутися залишків олії, покладіть їх на паперові рушники, олія залишиться на них.
Смачного!