Від мішленівського шефа. У Києві відкриють японське кафе у стилі вабі-сабі

Ресторани

22 жовтня, 16:07

У центрі Києва діятиме міське кафе та бар Oishi Ba, натхненне японською філософією вабі-сабі (японський погляд на прекрасне — ред.). Наразі заклад працює у тестовому режимі.

Шеф-кухарем закладу є Володимир Попович. Меню розробив мішленівський шеф та інвестор Джефрі Велла, який спеціалізується на середземноморській кухні з локальних і сезонних продуктів. Він співпрацював з відомими світовими кухарями, серед яких Гордон Рамзі та Ален Дюкасс. Сьогодні він очолює Cap Aureo, ресторан із зіркою Мішлен у Grand Park Hotel Rovinj, а також курує власний франчайз-проєкт Mediterraneo by Jeffrey Vella у п’ятизірковому готелі TAJ Exotica Maldives. Кухар планує відвідати Київ у листопаді.

Інтер'єр нового закладу харчування у Києві / Фото: Надано Владом Дармограєм

Дизайн створила архітекторка й дизайнерка інтер'єру Ольга Дзюба. Всередині кафе поєднує жовті та бордові відтінки, довгу барну стійку і яскраві артові акценти — триметровий жираф, ілюстрації з тваринами та рослинними мотивами. Заклад позиціює себе як pets friendly простір.

У кафе є великий вибір м'ясних страв / Фото: Надано Владом Дармограєм

У меню — авторська інтерпретація страв, серед яких є роли, бургери, різні варіації раменів та навіть авторський борщ. Ціни на позиції у меню варіюються від 155 до 375 гривень. Також до меню додали качку по-пекінськи (ціна страви — 1600 грн).

Заклад відкриється 22 жовтня о 12:00 за адресою вул. Велика Васильківська, 23. Графік роботи: пн-пт 8:00 — 22:00, сб — нд 9:00 — 22:00

У закладі є різноманітний вибір сніданків / Фото: Надано Владом Дармограєм

Інші новини

Всі новини