Як приготувати вертуту з сиром і шпинатом з тіста філо

Блоги.Life

4 березня, 23:03

Ектор Хіменес-Браво

Шеф-кухар, суддя шоу МастерШеф на каналі СТБ

Ця страва швидко готується та підійде для будь-якой нагоди

Ідеальний варіант випічки для будь-якої події.

Інгредієнти:

  • Тісто філо — 1 пачка;
  • Сир кисломолочний — 250 г;
  • Сир твердий — 100 г;
  • Шпинат — 100 г;
  • Яйце — 1 шт.

Для заливки:

  • Яйця — 2 шт.;
  • Сметана — 100 мл;
  • Молоко — 100 мл.

Для змащення:

  • Суміш вершкового масла та олії.

Спосіб приготування:

Змішати сир кисломолочний, твердий сир і шпинат. Приправити спеціями до смаку. Додати яйце та перемішати.

Для заливки змішати всі інгредієнти вінчиком.

Тісто філо розкласти на 4−5 шарів, кожен змащуючи маслом.

Викласти начинку і сформувати бублик, як на відео.

Викласти в форму, встелену пергаментом.

Залити заливкою та посипати кунжутом.

Випікати при температурі 170 °C протягом 15−20 хвилин.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV

Більше блогів тут

Інші новини

Всі новини