Ця страва швидко готується та підійде для будь-якой нагоди
Ідеальний варіант випічки для будь-якої події.
Інгредієнти:
- Тісто філо — 1 пачка;
- Сир кисломолочний — 250 г;
- Сир твердий — 100 г;
- Шпинат — 100 г;
- Яйце — 1 шт.
Для заливки:
- Яйця — 2 шт.;
- Сметана — 100 мл;
- Молоко — 100 мл.
Для змащення:
- Суміш вершкового масла та олії.
Спосіб приготування:
Змішати сир кисломолочний, твердий сир і шпинат. Приправити спеціями до смаку. Додати яйце та перемішати.
Для заливки змішати всі інгредієнти вінчиком.
Тісто філо розкласти на 4−5 шарів, кожен змащуючи маслом.
Викласти начинку і сформувати бублик, як на відео.
Викласти в форму, встелену пергаментом.
Залити заливкою та посипати кунжутом.
Випікати при температурі 170 °C протягом 15−20 хвилин.
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV
Більше блогів тут