Вдале поєднання. Як приготувати літній салат з молодої капусти, редьки та моркви
Їжа6 червня 2024, 11:26
Літо дарує нам безліч можливостей насолодитися природними натуральними вітамінами у вигляді овочів, з яких протягом всього сезону можна робити різноманітні салати. Оди з них, з молодої капусти та редьки, дивує та радує неочікуваним вдалим поєднанням інгредієнтів і дає можливість насолодитися новою стравою.
Як приготувати салат з молодої капусти та редьки
Інгредієнти
Капуста — 450 г
Редька — 2- 3 шт.
Морква — 2 шт.
Кріп — пучок
Оцет (бальзамічний або винний) — 2 ст. л.
Сіль, перець — за смаком
Оливкова олія — для заправки
Приготування
Помийте та почистіть овочі.
Пошинкуйте капусту тонкою соломкою.
Редьку та моркву потріть на великій тертці або на спеціальній тертці соломкою.
Ретельно подрібніть кріп.
Поєднайте всі інгредієнти у зручному глибокому салатнику та перемішайте.
Додайте олію, сіль, оцет і знов ретельно перемішайте. За бажанням, можете додати в салат дрібку цукру.
Смачного!