Для ідеальної літньої вечері. Як приготувати запашну та соковиту пасту з кабачками, курячим філе та сиром
Їжа6 липня 2024, 15:00
Паста з кабачками, курячим філе, сиром, помідорами чері та запашними спеціями — ситна страва, яка ідеально підходить для літньої вечері. Проста у приготуванні, вона неймовірно смакує без додаткових інгредієнтів.
Як приготувати пасту з кабачками, курячим філе та сиром
Інгредієнти
Паста — на кілька порцій
Кабачки — 1 шт.
Філе куряче — 1 шт.
Масло — за смаком
Часник — кілька зубчиків
Цедра лимона — ½ шт.
Сік лимона — ½ шт.
Пармезан — 1 ст. л.
Сіль, перець — за смаком
Шпинат, помідори черрі, сушений базилік — за смаком
Олія для підсмажування
Приготування
Відваріть пасту та додайте до неї шматок масла.
Наріжте кабачок тонкими слайсами або натріть на тертці для моркви по-корейські.
Додайте дрібку солі та залиште на 10 хвилин, щоб відійшов зайвий сік.
Наріжте тонкими слайсами філе.
Розігрійте пательню з олією та підсмажте на ній філе з кабачком.
Як тільки на філе та кабачках почне з’являтися скоринка, додайте сіль, перець, подрібнений часник, цедру та сік лимону, шпинат, перемішайте та готуйте ще кілька хвилин.
За хвилину до вимкнення додайте порізані навпіл помідори, базилік і натертий пармезан.
Зніміть пательню з плити та перемішайте готові інгредієнти з пастою.
Смачного!