Домашні кабаноси. Рецепт популярної смачної закуски без барвників та консервантів

Їжа

31 липня 2024, 17:05

Неймовірно популярні останнім часом кабаноси, які до смаку дорослим і дітям, можна без зайвих зусиль приготувати на власній кухні.

Для приготування кабаносів вам, в першу чергу, знадобиться терпіння, бо коли вони почнуть підсихати у духовці, від аромату можна буде втратити здоровий глузд. Крім витримки запасіться курячим філе та спеціями. Уявляєте, це весь список інгредієнтів неймовірного делікатесу.

Як приготувати кабаноси вдома

Інгредієнти

Філе куряче — 600 г

Часник сухий — 0,5 ч. л.

Паприка солодка — 0,5 ч. л.

Чилі сухий — 0,5 ч. л.

Сіль, перець — за смаком

Приготування

Помийте філе, наріжте невеликими шматками та пропустіть через м’ясорубку.

Додайте сіль, спеції та ретельно перемішайте.

Застеліть деко пергаментом.

Покладіть фарш у кондитерський пакет і сформуйте за його допомогою на пергаменті тонкі ковбаски.

Поставте ковбаски сушитися у заздалегідь прогріту до 60 градусів духовку на 4−6 годин до повного приготування.

Охолодіть готові кабаноси та насолодіться їх пікантним смаком.

Смачного!

Інші новини

Всі новини