Така страва буде ідеальною на обід чи вечерю, тож обов’язково збережіть собі цей рецепт.
Якщо ви шукаєте що цікаве приготувати на обід або вечерю, то розповідаємо як приготувати грибні бойли. Робити їх дуже легко, а з продуктів потрібні печериці, фарш та сир.
Інгредієнти
- Сир сулугуні - 150 г
- печериці великі - 10 шт
- фарш — 200 г
- борошно — 0,5 склянки
- яйця — 2 шт
- панірувальні сухарі - 120 г
- сіль
- перець
- спеції до фаршу
Спосіб приготування
- Сир сулугуні нарізаємо на кубики.
- Беремо печериці. Вони мають бути великі за розміром. Кожному грибу обережно відламуємо ніжку та кладемо на її місце шматочок сулугуні.
- В окремій мисці змішуємо фарш, сіль, перець та спеції.
- Мокрими руками невелику кількість фаршу накладаємо на печериці, аби сир опинився всередині. Формуємо кульку.
- Обвалюємо у борошні, яйці та панірувальних сухарях по черзі.
- Викладаємо на форму для випікання.
- Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30 хвилин.
- За рахунок сиру всередині гриби виходять ніжними та соковитими, але такі бойли можна подавати з соусом — сирним, часниковим, кетчупом, сметаною та будь-чим іншим на ваш смак.