Не солодкі та надзвичайно пишні. Рецепт домашніх дріжджових булочок без цукру до будь-якої страви

Їжа

1 липня 2024, 17:26

Домашня випічка завжди буде найвдалішою та найсмачнішою, навіть у порівнянні з найкращими пекарнями.

Приготуйте смачні та неймовірно пишні булочки з дріжджового тіста. Завдяки тому, що в рецепті відсутній цукор, їх можна споживати майже з усіма стравами. Отже, замішуйте тісто, готуйте деко та насолоджуйтесь неповторним смаком домашньої випічки.

Як приготувати пишні булочки з дріжджового тіста без цукру

Інгредієнти

Молоко — 2 скл.

Олія рослинна — 1 скл.

Яйця — 2 шт.

Борошно — від 5 скл.

Дріжджі сухі - 2 ч. л.

Тепла вода — 1 скл.

Масло вершкове (маргарин) — 50 г

Сіль — 1 ст. л.

Приготування

Відокремте білки від жовтків.

Візьміть зручну глибоку ємність для замішування тіста та поєднайте у ній: теплу воду, молоко, олію, білки, сіль, дріжджі.

Ретельно перемішайте та поступово додайте борошно.

Замісіть тісто, яке не має прилипати до рук, накрийте харчовою плівкою або сухим чистим рушником і залиште на годину.

Розділіть готове тісто на 21 частину та додайте в кожну невеликий шматочок масла (маргарину).

Розкачайте кожну частину та придайте їй форму булочки.

Викладіть булочки на деко з пергаментом, змастіть жовтком, посипте чорним кмином та поставте запікатися у заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку до рум’яної скоринки.

Смачного!

Інші новини

Всі новини