Не солодкі та надзвичайно пишні. Рецепт домашніх дріжджових булочок без цукру до будь-якої страви
Їжа1 липня 2024, 17:26
Приготуйте смачні та неймовірно пишні булочки з дріжджового тіста. Завдяки тому, що в рецепті відсутній цукор, їх можна споживати майже з усіма стравами. Отже, замішуйте тісто, готуйте деко та насолоджуйтесь неповторним смаком домашньої випічки.
Як приготувати пишні булочки з дріжджового тіста без цукру
Інгредієнти
Молоко — 2 скл.
Олія рослинна — 1 скл.
Яйця — 2 шт.
Борошно — від 5 скл.
Дріжджі сухі - 2 ч. л.
Тепла вода — 1 скл.
Масло вершкове (маргарин) — 50 г
Сіль — 1 ст. л.
Приготування
Відокремте білки від жовтків.
Візьміть зручну глибоку ємність для замішування тіста та поєднайте у ній: теплу воду, молоко, олію, білки, сіль, дріжджі.
Ретельно перемішайте та поступово додайте борошно.
Замісіть тісто, яке не має прилипати до рук, накрийте харчовою плівкою або сухим чистим рушником і залиште на годину.
Розділіть готове тісто на 21 частину та додайте в кожну невеликий шматочок масла (маргарину).
Розкачайте кожну частину та придайте їй форму булочки.
Викладіть булочки на деко з пергаментом, змастіть жовтком, посипте чорним кмином та поставте запікатися у заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку до рум’яної скоринки.
Смачного!