Гостям турецьких готелів заборонили самостійно брати їжу зі шведського столу

2 серпня 2020, 23:25

Пандемія COVID-19 внесла корективи в роботу турецьких готелів за системою «все включено». Тепер страви зі шведського столу в тарілки накладатимуть співробітники готелів, а не самі постояльці.

«Система все включено“ і стандарти харчування в готелях залишаються тими, що й були. Але на шведському столі зараз більше залучений персонал, який накладає їжу гостям і приносить тарілки з нею з буфета», — розповів голова федерації готельєрів Туреччини Сурурі Чорабатир в інтерв'ю РИА Новости, опублікованому в неділю, 2 серпня.

Відео дня

За його словами, посуд і столове наряддя в готелях тепер повинні не тільки мити, але ще й дезінфікувати відповідно до правил, розроблених турецьким Міністерством охорони здоров’я. Готельний персонал пройшов навчання щодо роботи в нових умовах.

«Соціальна дистанція і маски — звичайно, нікуди від цього не подітися. Ці правила діють не лише в Туреччині, але й в усьому світі», — підсумував готельєр.

Як повідомлялося, з 1 липня відновлено авіарейси з України до Туреччини та назад, що були припинені через пандемію COVID-19. Тоді ж Туреччина відкрила туристичний сезон.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X