У М’ясомаркетах МХП запустили кулінарію

14 червня 2021, 14:20
Новини компаній
МХП

МХП

Вже другий рік поспіль мережа магазинів М’ясомаркет відкриває свої магазини для споживачів, пропонуючи свіже, якісне м’ясо та іншу їжу в кроковій доступності наших клієнтів. На сьогодні, відкрито вже більше 70 магазинів.

«Час — найцінніший ресурс, який неможливо повернути. І я б хотів, щоб ми менше часу витрачали на рутину, а більше — один на одного, на спілкування і радість », — говорить засновник МХП Юрій Косюк.

Відео дня

Засновник МХП Юрій Косюк.
Фото: Засновник МХП Юрій Косюк.

В 2020 компанія взяла трансформаційний курс з сировинної компанії в кулінарну. Команда МХП постійно вивчає побажання покупців та приймає рішення по удосконаленню мережі магазинів. Оскільки покупці хочуть менше часу витрачати на приготування їжі, в компанії вирішили підготувати вже повністю готове рішення, запустивши кулінарію у промисловому масштабі.

«Готові страви у М’ясомаркеті - це логічне продовження трансформації компанії МХП з сировинної в кулінарну. Ми пропонуємо нашим споживачам смачні та якісні страви до столу, які готуються професійними кухарами з багатолітнім досвідом роботи на сучасному обладнанні, тільки зі свіжих продуктів і за безпрецедентними стандартами харчової безпеки BRC (BRC Global Standard for Food Safety — стандарт з харчової безпеки, що вимагає документального підтвердження якості та безпеки харчової продукції; опублікований британським консорціумом операторів роздрібної торгівлі (British Retail Consortium), визнаний Глобальною ініціативою з харчової безпеки (GFSI), — ред.) Фактично, ми запустили новий стандарт в кулінарії, щоб покращити та полегшити життя людей щодо приготування їжі», — коментує Олексій Безуглий, директор Департаменту маркетингу МХП.

Олексій Безуглий, директор Департаменту маркетингу МХП.
Фото: Олексій Безуглий, директор Департаменту маркетингу МХП.

Перелік страв поки що складається з 36 позицій. Це салати — Грецький, Вінегрет, Цезар; гарніри — картопля, каші, овочі гриль; основні страви — азу з картоплею та м’ясом, плов із куркою; м’ясні страви — гомілка куряча гриль, ніжка куряча, відбивні та котлети; сніданки у вигляді млинців, сирників та запіканок та інші страви. В майбутньому планується додавати позиції в залежності від бажань клієнта.

МХП
Фото: МХП

Відділи з кулінарією вже запрацювали у дванадцяти магазинах, які розташовані в Київській області, м. Києві, м. Чернігові та в м. Черкасах. Масштабуватися планується на усі магазини мережі.

poster
Сьогодні в Україні з Андрієм Смирновим

Дайджест новин від відповідального редактора журналу NV

Розсилка відправляється з понеділка по п'ятницю

Показати ще новини
Радіо NV
X