ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ NV.UA (далі – Політика)

Преамбула, дата публикации (20.05.2019)

Управління сайтом nv.ua (далі – Сайт) здійснюється Товариством з обмежено відповідальністю «Видавничий дім «Медіа-ДК» (далі – Компанія/Товариство).

Політика є невід’ємною частиною угоди щодо користування Сайту, між вами (користувачем) та Товариством. Політика пояснює: з якою метою і яким чином ми обробляємо персональні дані, які права ви маєте, надаючи нам будь-яку інформацію про себе і як зв’язатися з нами у разі необхідності.

Товариство залишає за собою право змінювати Політику в будь-який час, оновлюючи її та публікуючи зміни на Сайті. Будь ласка, регулярно перечитуйте Політику щоб вчасно дізнаватися про зміни. Якщо ви продовжуєте користуватись Сайтом після внесення змін, ви автоматично берете на себе юридичне зобов'язання дотримуватися оновлених умов Політики.

Збір, обробка та цілі використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

Обробка персональних даних здійснюється в дата-центрах (серверах) Товариства.

Відвідувачу Сайту надано можливість зареєструватися на Сайті за допомогою соціальних мереж, таких як: Twitter, Facebook , Google + або доступна опція реєстрації на Сайті, у такому випадку, необхідно ввести такі дані: ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, придумати пароль.

Адміністратори Сайту можуть звертатися до відвідувачів з проханням надати інші дані, які необхідні для авторизації.

При реєстрації або використання Сайту відвідувач надає згоду Товариству на обробку своїх персональних даних.

Компанія залишає за собою право збирати дані про відвідування Сайту або з'єднання, які проходять через Сайт. Такі відомості можуть містити інформацію про під'єднання до інтернету, трафік та тривалість роботи користувача в мережі Інтернет.

Персональні дані відвідувачів та дані про відвідування Сайту використовуються для полегшення користування Сайтом в майбутньому, обліку інтересів і переваг при здійсненні редакторської політики, а також для аналізу поведінки користувачів, в тому числі, для роботи з контрагентами в сфері реклами.

Персональні дані використовуються та обробляються відповідно до Конституції України, Закону України «Про захист персональних даних», інших законів України, конвенцій (угод) ратифікованих Верховною радою України, внутрішніх документів Товариства.

Персональні дані зберігаються на строк не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

Компанія не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних.

При роботі Сайту використовуються файли Сookie

Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача.

Щоб зробити відвідування Сайту зручнішим, відстежувати відвідування Сайту і покращувати сервіс, Товариство збирає невелику частину інформації, відправленої з вашого браузера, так звані файли Сookie.

За бажанням користувач може не надсилати Сookie (така опція доступна у налаштування вашого браузера). Однак, будь ласка, візьміть до уваги, що відключення функції відправки файлів Сookie може обмежити можливості використання Сайту.

Файли Сookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з Сайту.

Cookie-файли сторонніх сервісів та сервісів аналітики

Для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, Компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Alphabet Inc., Gemius та інші.

Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли Cookie на пристрої користувача, під час роботи на Сайті. Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів Cookie, які використовуються цими сервісами.

Усі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися за посиланнями:

Взаємодія Сайту з іншими ресурсами

При використанні Сайту, на його сторінках можуть бути присутні коди інших інтернет-ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет-ресурси і треті особи отримують ваші дані.

Ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що ви відвідали Сайт, а також іншу інформацію, яку передає ваш браузер.

Такими інтернет-ресурсами можуть бути: системи банеропоказів (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін.); соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter, Google+).

Використання зазначених сервісів необхідно Компанії для оцінки оперативного аналізу відвідувань Сайту, внутрішньої і зовнішньої відвідуваності Сайту, глибини переглядів, активності користувачів.

Дані, отримані від зазначених сервісів Компанія не зберігає і не обробляє. Відповідно, якщо користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, він може за власним бажанням вийти зі свого акаунта чи профіля, очистити файли Сookie (через свій браузер).

Безпека неповнолітніх

Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. Компанія відповідально ставиться до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття. У зв'язку з чим, Компанія звертається до батьків із закликом пояснити своїм дітям про важливість безпеки в Інтернеті.

Взаємодія Компанії з третіми особами стосовно персональних даних

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є: вимогою законодавства, проханням суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в Політиці. Компанія вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході за посиланням на інші веб-сайти – дія Політики на такі сайти поширюватися не буде.

Захист, умови доступу до персональних даних

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання Компанії.

Компанія надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим особам, які надали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних, відповідно до вимог Компанії.

Доступ користувача до даних про себе здійснюється безоплатно. Користувач – суб’єкт персональних даних, користується усіма правами наданими йому нормативно-правовими актами України щодо персональних даних.

Зв’язатися з Товариством

ТОВ «ВД «Медіа-ДК», код ЄДРПОУ 39145695, Україна, м. Київ, вул. Кирилівська 86, +380 44 237 08 60, news@nv.ua