30 березня 2017, четвер

Московське бістро почало готувати бургери з болотяного щура

коментувати
Кухар каже, що м'ясо болотного щура легко знайти і легко приготувати
Фото: Краснодар Бістро / Facebook

Кухар каже, що м'ясо болотного щура легко знайти і легко приготувати

У закладі Краснодар Бістро в центрі Москви ввели в меню бургери з котлетою з болотяного щура - нутрії.

Як пише The Daily Meal, "нутрії - це великі гризуни, які живуть на півдні Росії, вагою близько 12 фунтів, хутро яких зазвичай використовується в індустрії моди... Тим не менш, останнім часом вони стають все більш популярними у вигляді бургера".


Фото: mechta_babaeva / Instagram
Фото: mechta_babaeva / Instagram


 

Шеф-кухар Тахір Холікбердієв подає нутрія-бургери, в якому м'ясо нутрій перемелюється в котлету для бургера і збирається в нього разом з начинками. Кухар вважає, що гризунів даремно недооцінюють і вважають брудними тваринами.

"Це дійсно чиста тварина; воно не тільки травоїдна, але і миє всю свою їжу, перш ніж з'їсти", - сказав Холікбердієв.

 

За його словами, м'ясо болотяного щура легко знайти і легко приготувати, оскільки воно залишається соковитим, незалежно від часу приготування.

"У ньому дуже високий рівень вмісту омега-3 кислот. Багато лікарів і дієтологів рекомендують його", - додав кухар з Москви.

Зазначимо, крім бургерів, у меню закладу є вареники та голубці з м'ясом нутрії.

 

 

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Останні новини

ТОП-3 блога

Фото

ВІДЕО

Читайте на НВ style

Країни ТОП-10

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: