11 грудня 2016, неділя

Кава з ромом і гречані вареники. Історики розповіли про кулінарні вподобання Тараса Шевченка

коментувати
Шевченко був любителем риби

Шевченко був любителем риби

Український кризовий медіа-центр спільно з Національним музеєм Тараса Шевченка підготував інфографіку, яка розповідає про кулінарні смаки Кобзаря.

За словами істориків, Шевченко дуже любив смачно поїсти та був гурманом.

Серед улюблених страв самого відомого українського поета були борщ, заправлений пшоном, гречані вареники, пельмені, ковбаса й шинка, кава й чай з ромом, алкоголь (шампанське, херес, мадера, горілка).

НВ

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Останні новини

ТОП-3 блога

Фото

ВІДЕО

Читайте на НВ style

Події ТОП-10

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: