Андрій Худо назвав п'ять ресторанів Європи, в яких потрібно побувати

коментувати
Андрій Худо назвав п'ять ресторанів Європи, в яких потрібно побувати

Ресторатор і співвласник Холдингу емоцій !FEST називає п'ять закладів Європи, в яких потрібно побувати.

1. Plachutta (Відень, Австрія)

Це справжнє гастрономічне надбання Австрії. Ресторан спеціалізується на традиційній м'ясній страві — тафельшпіц, навколо якої побудована вся кухня.

2. Le Grenier à Sel (Ле-Ман, Франція)

Одного разу ми з партнерами, опинившись у глибокій провінції, не знали, де повечеряти. Відправили у розвідку Юрія Назарука, і йому вдалося умовити власника ресторану на особистому автомобілі привезти нас в заклад. Запам'яталися гостинність господаря та приготоване ним дуже смачне м'ясо.

3. La Viña del Ensanche (Більбао, Іспанія)

Вперше я відвідав ресторан у лютому 2015‑го. Потрапити сюди без попереднього бронювання столика практично нереально, тому що всі страви готують заздалегідь. Я традиційно замовив м'ясо і не прогадав — все було приготовлено майстерно.

4. Cervejaria Ramiro (Лісабон, Португалія)

Демократичний seafood-ресторан, в меню якого безліч раків, молюсків і лобстерів. Біля ресторану завжди черга, а відвідувачі енергійно працюють молоточками, розламуючи ракоподібних.

5. Hofbräuhaus (Мюнхен, Німеччина)

Зазвичай сюди приходять за пивними традиціями, в числі яких німецьке пиво, свиняча рулька і тушкована капуста. Всім рекомендую цей заклад для знайомства з німецькою пивною культурою.

Андрій Худо

Один з найуспішніших українських рестораторів. За освітою економіст, має ступінь MBA Києво-Могилянської бізнес-школи. З 2007‑го — співвласник і голова ради директорів Холдингу емоцій !FEST, в який входить більше двадцяти креативних проектів і ресторанів, в тому числі львівські Криївка, Мазох-кафе, Гасова лямпа та інші.

Матеріал опублікований в НВ №45 від 4 грудня 2015 року

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: