Вчені порівняли ракову небезпеку бургерів і бекону з курінням

коментувати
Бургери шкодять здоров'ю не менше, ніж куріння
© Foodies Feed

Бургери шкодять здоров'ю не менше, ніж куріння

Всесвітня організація охорони здоров'я назвала м'ясні напівфабрикати одними із найбільш канцерогенних продуктів.

Медики вважають, що бекон, бургери і сосиски підвищують ризик розвитку раку не менше, ніж куріння, повідомляє Metro.

Раніше вченими було доведено, що напівфабрикати з високим вмістом солей і хімічних добавок можуть викликати рак кишечника.

В Організації охорони здоров'я зазначають, що м'ясні напівфабрикати потрапили в список топ-5 канцерогенних продуктів поряд з алкоголем, азбестом, миш'яком і сигаретами.

Крім того, експерти наполягають, щоб на упаковках бекону і сосисок був попереджувальний напис про шкоду для здоров'я, аналогічний тому, який з'являється на пачках сигарет.

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: