Опубліковано інфографіку, що демонструє небезпеку споживання ковбас і червоного м'яса

коментувати
Потенційну небезпеку такої продукції підтверджують сотні досліджень

Потенційну небезпеку такої продукції підтверджують сотні досліджень

У Мережі з'явилася інфографіка, яка демонструє, яким чином перероблене м'ясо може викликати захворювання на рак.

Як зазначає ТСН, згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, сотні досліджень довели, що ковбаси, шинка та консерви є канцерогеном, здатним спровокувати рак кишечника, а також підшлункової та передміхурової залоз.


Фото: ТСН
Фото: ТСН


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ВООЗ внесла сосиски та шинку у список найбільш небезпечних канцерогенів.

Крім того, зазначається, що вживання червоного м'яса в цілому, "ймовірно", викликає такі ж захворювання.

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: