Американський шеф-кухар створив незвичайний десерт у вигляді краплі дощу

коментувати
Мінеральна вода й агар-агар - основні інгредієнти десерту
Фото: @raindropcake / Instagram

Мінеральна вода й агар-агар - основні інгредієнти десерту

Шеф-кухар з Нью-Йорка (США) Даррен Вонг створив незвичайний десерт у вигляді величезної краплі дощу - Raindrop Cake.

Десерт Вонга містить нуль калорій і зазвичай подається з солодкими сиропами і добавками, пише Xinhua .

"Він трохи нагадує мені ту сцену з мультфільму Пригоди Фліка, де герої п'ють крапельки води з листя," - сказав шеф.

Основними інгредієнтами незвичайного тістечка, за словами кухаря, є мінеральна вода й агар-агар. Він має м'який смак, дуже схожий на воду. "Існує дуже мало продуктів, які залучають так багато органів почуттів водночас, що і привернуло мене до створення цього десерту в першу чергу", - пояснив Вонг.

Незважаючи на свій незвичайний вигляд, десерт-крапля може бути розрізаний на шматочки, подібно до желе, але якщо залишити його при кімнатній температурі, він розтане за півгодини.


Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті

Коментарі

1000

Правила коментування
Показати більше коментарів

Також на НВ style

Також на НВ style

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: